Webbdesign

Fredo Production producerar moderna, snygga och lättnavigerade hemsidor med en personlig touch!

Alla hemsidor byggs med publiceringsverktyget WordPress vilket gör uppdatering och administration av webbplatsen enkel och smidig för Dig som kund. Stort fokus läggs på sidans design, funktion och användarvänlighet. All design och webbproduktion från Fredo Production är självklart anpassad för mobila enheter och surfplattor.

Fredo Production levererar professionella hemsidor för både stora och små företag samt till privatpersoner. Inför alla typer av projekt görs ett personligt upplägg för hur just Ni önskar utforma Er hemsida.

Fredo Production är ett personligt företag med kundfokus – Er idé för design och funktion i kombination med Fredo Productions kreativitet och kvalitet resulterar i att Er hemsida också blir precis så som Ni vill ha den!

Fredo Production – nöjd kundgaranti!
Se portfolio för ett urval referenser av båda tidigare och aktuella projekt.

Fredo Production bygger Er sida från ax till limpa – saknar Ni webbhotell eller har Ni inte hunnit köpa ett domännamn? Fredo Production erbjuder Er ett komplett koncept kring den praktiska uppbyggnaden och funktionen av Er sida.

Fredo Production kompletterar Er hemsida med grafiska layouter för andra syften såsom exempelvis visitkort, folder, affisher, roll-ups för mässor och annan form av reklam eller information med Ert budskap inom både webb och tryckproduktion.